Fulfilment

Fulfilment

Fulfilment uitbesteden, biedt voordelen zoals een verbeterde klanttevredenheid, kostenbesparingen door schaalvoordelen en de vrijheid om meer aandacht te besteden aan cruciale bedrijfsaspecten, waardoor het een strategische keuze is die de groei en het succes van een online onderneming kan stimuleren.

Door jouw fulfilment uit te besteden aan ons heb je zelf veel meer tijd voor marketing en sales activiteiten.

Het grootste voordeel van fulfilment is de flexibiliteit en de tijd die je elke dag overhoudt. Nu ben je elke dag je webshop bestellingen in de gaten aan het houden, artikelen aan het pakken, inpakken en het brengen naar een PostNL punt kost best veel tijd. Ook moet je zorgen dat je voldoende verpakkingsmateriaal hebt en nieuwe voorraad weer netjes opslaat en verwerkt. Als je dit zelf regelt ben je hier vaak aan het einde van de dag mee bezig. Je wilt namelijk jouw klanten zo goed mogelijk van dienst zijn, dus bezorg je zo laat mogelijk alle pakketten bij het PostNL punt. Dit zorgt er voor dat jij (of een medewerker) niet makkelijk aan het einde van de dag een afspraak kan plannen, een dag vrij kan nemen of op vakantie kan gaan. Ga je (ineens veel) meer pakketten versturen, dan hoef je met een fulfilment partner niet halsoverkop meer mensen of ruimte te regelen. Je kan hierdoor ook makkelijker pieken aan en zit hierdoor niet vast aan een ruimte of personeel die je niet volledig benut als het weer rustiger is.

Het wordt als webshop eigenaar al snel interessant om je logistiek uit te besteden. Vanaf enkele bestellingen per dag is het vaak voordeliger om je webshop logistiek uit te besteden. 

Interess? Vraag naar de mogelijkheden of kom langs voor een rondleiding