Kinderkoffertjes zijn verkrijgbaar in de maten 16cm, 20cm, 25cm, 30cm en 35cm


Werkt Winkeltje is onderdeel van onze sociale onderneming Van Der Leegte Werkt.

De producten van Werkt Winkeltje zijn verzorgd en ingepakt door mensen met een lichte arbeidsafstand. Deze mensen hebben zich 100% ingezet om een zo goed mogelijk product te leveren en daar zijn wij heel blij mee. Van der Leegte Werkt geeft deze mensen de mogelijkheid om zich, ondanks hun beperking, toch in te zetten voor ons bedrijf. Iedere dag zorgen deze mensen met veel plezier ervoor dat uw pakket met zorg verstuurd wordt!

Milieubewust

Wij van Werkt Winkeltje vinden het milieu ontzettend belangrijk en zorgen er dan ook voor dat al onze producten op een milieuvriendelijke manier geproduceerd worden. De verpakkingen die wij gebruiken zijn vaak gebruikte dozen op deze manier is er weinig verspilling en dragen wij een steente bij aan de verzorging van Moeder Aarde.

Productaanbod

Doordat we steeds gebruik maken van ander servies hebben we steeds een wisselend aanbod van onze producten. We zien je daarom ook graag nog vaak terug ;-)

Verzenden

We streven ernaar je bestelling binnen 1-3 werkdagen te verzenden. Meestal verzenden we de volgende werkdag al. Heb je een spoedje? Stuur ons dan even een mailtje om te overleggen wat we voor je kunnen doen. 

Verzendkosten

We verzenden alle bestellingen met GLS/PostNL/DPD of DHL. De verzendkosten worden automatisch berekend.